Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

Μετεμφυλιακά δεν έχει υπάρξει πιο αλαζονική συμπεριφορά!

Ζούμε μέρες Πομπηΐας ...
αυτό είναι ηλίου φαεινότερο.


Και φυσικά σε τέτοιες περιστάσεις η εξουσία αποθρασύνεται, λοιδωρεί, εμφανίζει το πιο πρωτόγονο ένστικτό της... την επιβίωση εις βάρος όλων των άλλων.

Στο ίδιο πνεύμα εντάσσονται και οι φραστικές μέχρις στιγμής επιθέσεις του Θ.Πάγκαλου (αντιπροέδρου - ένας θεός να τον κάνει) της παρέας που παίζει την κυβέρνηση.

Αλαζόνας, αμετροεπής και πάνω από όλα εγωπαθής και εκκεντρικός όπως και η φιγούρα του άλλωστε, προσπαθεί παντοιοτρόπως να μας θυμίζει ότι είναι φανατικός οπαδός του κοινωνικού αυτοματισμού, βαθύς γνώστης του και άριστος εφαρμοστής του.

Για όσους αγαθούς ψαρώνουν με την επιπέδου θάλασσας προπαγάνδα με την οποία μας ενημερώνει για τις απόψεις του, θα τους συμβουλεύσουμε να μην "μασάνε" κατά την προσφιλή του αργκό διότι από τον εθνικό μας "χέστη" δεν θα περιμέναμε τίποτα περισσότερο.

Αναμενόμενος, προβλέψιμος και πλέον βαρετός με την ακατάσχετη πεζοδρομιακή μπουρδολογία του, θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ένας αγύρτης πόλεων, περιθωριοποιημένος και πολύ πιο κομψός λόγω της ανέχειας στην οποία θα ζούσε.

Ωστόσο οι καλοί του φίλοι, από τζάκια και με γνωριμίες στα Μεgάλα Kανάλια φιλοτεχνούν την τραγική του καρικατούρα για να τον διατηρούν στην επικαιρότητα.

Θα μείνει στην πολιτική ιστορία του τόπου για τις τεράστιες τοποθετήσεις του και τα γνωμικά του καθώς και για την κατάθεση ψυχής στους αρβυλιάρηδες .....το κλάιν μαιν σώβρακο!

Θόδωρε, Ψυχή πουλημένη , σώβρακο ξεχειλωμένο άσε τις μαγκιές και κοίτα στα γεράματα τι ψυχή θα παραδώσεις.....

Με αγάπη

αΝΤί σΥΣστηΜα

2 σχόλια:

  1. Πολύ καλό!!!
    Σε άλλη χώρα θα ήταν κλεισμένος σε ψυχιατρική πτέρυγα φυλακών υψίστης ασφαλείας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. με ποιο ζώο μοιάζει ο Πάν-καλος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εφημερίδεεεεες...

Τα αγαπημένα σας